tja. skiter i bloggen om ja inte har feta bilder

hej hej
1
skiter i bloggen om jag inte har feta bilder att visa!
ska nog börja tönta mig på min youtube kanal istället!
hare!
om några timmar ska ja shoppa.. okej?!
herrå
tja vi hörs!

alla har vi våra stunder


hata livet just nu.. vettefan vrf, blev helt sådär nere.. lite random faktiskt. aja.. FML orkar inte berätta men aa

SLANDÖ










550d + 50mm f/1.8

Va på slandö med mina vänner, Robin,Andre o kostan! Sjukt chill, kan bli lite mycket ibland med allt i dagens samhälle.. Så va sjukt chill o ba lägga ifrån sig fb o mobil för några dagar o ba grilla, basta, hugga vet, hoppa studsmatta osv osv!

Igår åkte vi hem ifrån Slandö som ligger utanför södertälje, Skit mysig ö. Sen drog ja hit till sthlm o bytte om, sen till södertälje med robin, Sen drog vi på fest i järna/Gnesta området! Så kom socker kenny o hämta oss med bilen så gled vi dit, va chill till en början, Men sen kom massa huligangrabbar som gjorde stämningen skit, men det är ju bara min åsikt :) men det va ändå skit kul,


Sen när dom pös så hoppade 7 tjejer ned i en jacuzzi som fanns där, Juste, Utsikten där ifrån altanen va SJUK! Över en sluttande äng, som omslöts av östersjönn! Sjukt fint! Sen hoppade jag ned i jacuzzin med min öl, Sen joinade Daggmasken och kenny, sen satt vi där sjuuukt länge o ba hade trevligt! :)

Sen somna jag vid 7 kanske, sen vakna jag vid 10-11 och tömde jacuzzin för den va sjuuuuukt grisig... massa tånaglar o skit, haha! Sen körde kenny mig till östertälje station med lite andra folk, Sen tokslockna på tåget!

Och nu har jag käkat lite strömming :D Nu ska jag dra o bada i krillan! Hörs alla jävla huggormar! :D

peace!
/Tacco fisken utan armar eller ben somflyger HÖGT ändå!

GOD NATT


550d + 50 f/1.8 + blixt

ska sova nu, laddar nog upp gårdagens/dagens morgonbilder, från typ 5-7 när vi körde UE i sthlm, Saknat de som fan! Usch va kul det är!


Godnatt! I morgon kommer tor upp så ska vi chilla o träffa kompisar o så!

GODNATT

/Pärl hönan

Max Fredriksson


550d + 50 f/1.8

En bild på max  fredriksson, Helt ok, Bilden är tagen i björns trädgård, Och sen står simon dusé malmberg o fotar med sitt brutala fisköga!

Snackar lite fotoidéer med en bloggare just nu som antagligen ska tas i morgon! :) Så får se hur det blir!


Hörs!
/Lägenhets springaren

gårdagen.




550d + vivitar 28 f /2.5

Bilder ifrån igår & idag.

Igår vaknade jag innan bjudningen jag hade, va bara några runt köksbordet! Lovat mina föräldrar att inte ha fest! :) Så måste hålla det! Sen städade jag, och tvättade och diskade, när jag hade puffat alla kuddar, och dammsugit nästan alla rum o bäddat rent i min säng o städat köket förberedde jag en fransk biff bourguignon, improviserade lite, Blev väl sådär, sen potatismos på svensk färskpotatis, men Camilla o hennes kusin som är på 3e bilden o magnus tyckte de va gott som fan, men jag var inte så jätte stålt över maten.. Helt ok :) Men de va trevligt att ha dom här,

Sen drog vi till flempan o köpte lite dricka, ja o magnus körde på vin, 2011, perfekt årgång! hahaha!
Sen var vi här, sen kom 4 tjejkompisar också, sen spelade dom lite hög musik, så grannen klagade, sen skickade jag ut alla o jag o magnus somna till en sällskapsresan film! :) hahaha!

Nu har jag plockat upp lite och vart o lunchat med Adam Davies, vi ska nog ut o UE:a lite ikväll o fota, får se va jag känner för, ska nog dra o gymma nu faktiskt. Känner att jag är frisk o ska komma igång igen på allvar.

Aa.. ska fan skriva en bok istället!

Ha det bra!
/Pärplatte läggARN^

vad är vad

Sanning. Sanning är sanningen som är baserat på sanning, Sanningen kan va baserad på lögner som är baserad på lögner! Lögner är lögner, Lögner kan va baserade på sanningar, och runt om.

Vad är vad? Ska man lita på sig själv eller på sanningen som kan va baserad på sanningen som i sin tu är baserad på lögner? Jag vet inte vad som är vad. Just därför man följer sig själv, och följer sig själv, för JAG är den ända som vet vad sanningen är baserad på, och det är ändast JAG som vet vad lögnerna är baserad på, om dom inte kommer ifrån någon annan såklart, JAg vill att du ska läsa den här texten som om det är till dig själv.

För JAG är stark och kan stå på mig sanningar som man vet är baserade på lögner, Jag vet massa, och kommer få höra fler, Skit i dom, Lägg inte ned energi på saker som egentligen inte spelar någon roll, för då kommer du tappa all din koll o fokus,

Det är ganska självklart att man lägger ned energi på saker som inte spelar någon roll, Men till slut blir allt smått stort,

Men vad är sanningen, och vad är lögner, Vart går gränsen för sanning, vart går gränsen för lögner?*

Att photoshopa en bild, är det lögner?
Att förfina en text, är det lögner?

hmm... satt o lyssna på musik samtidigt jag va bajsnödig sen kom jag o tänka på sanning o lögner.. lite random!

PEACE
/Vin kungen


Agnes Obel. Bild från google, En underbar sångerska.... tror jag, vene... hmmm  GAY DUDE


fyllas i



550d + 50 mm f/1.8

Lite random bilder, inget snyggt med dom tycker jag.

1a bilden är jääävligt AWESOME! Det är när jag lekte med äld, (ja o chris) Som ja, en drake va vi båda sa samtidigt kom upp! Jävligt ballt! Något jag aldrig lär få på bild igen tror jag...

2a bilden. När jag o david baka scones klockan 02:00 natten till fredag! Jäcligt EPIC! Dom vart sjukt smarriga o massa olika sylter o clottet cream från england till! Helt OK sådär!

Nu sitter ja hemma med chris o ska väl chilla lite eller ngt! PEACE UT

/Den franska snigel jägaren

klockan är runt 06:30



550d + 50mm f /1.8

1a bilden är nog lite svår att förklara, När jag och john va ute och cykla i årstaberg/liljeholmen så kollar vi om vi kunde bygga något fett med lite material, men va ganska opepp, men då ser vi som en byggnad inspräng i berget, Tog kort och lyste in i en uppsliten dörr, Va sjukt stort där inne så kanske blir en tripp dit innan de är borta helt,

Det är vin & sprits gamla fabrik/lagerlokaler, med hissar och tunnlar! Ganske fett!

Andra bilden käkar jag lite sten på! Ska du ha? :)

Nu ligger jag i sängen, Blev väckt av malin av ett sms, där hon kostaterade att Sällskapsresan filmerna är bäst! :) Och ja det är dom, eller alla förutom hällsoresan, den är dålig... men resten kan fan ses 1000000 gånger!

sen drack lite citronvatten som jag gjorde vid 2 typ när vi kom hem ifrån filip, och de smaka fisk och dåliga ostron... och nu ska jag sluta skriva o kolla på min film, Sällskapsresan S.O.S

Ha det bra
/Finska öl drickarN^

HATA LIVET & ALLT DÄR TILL

en canon kamera jävel med ett fast jävla 50mm objekltiv med en helt OK bländare och en blixt jävel

Lite halvlack ikv.. ååh, vädret suger, sovit skit, päronen gneggar som 2 galna hästar utan hö.. shit,

Nu ska jag kasta sopor, köpa tvättmedel och sen dra till kazzakorven!
PEACE!
/Gukkis stalker

TÄLJE



Var starka mina vänner! 151-Tälje...

SWEDISH GIRLS



550d + 50 f/1.8

Ja, vaknade vid 4, eller vid 9 först av att linus skulle gå och lite annat trams,

Sen gjorde jag frukost (Oxfile o shiet) sen nu för ett tag sen skulle jag till weekday o köpa lite kläder, men då va skiten stängt... så funderar på att dra o träna en liten snabbis innan ja ska träffa en kompis! Men vet inte om jag hinner och vill gärna ta det idag för i morgon ska jag på Lådbilsrally sen kanske middag hos Filip, Men man kanske kan trycka in något där emellan, för om man säger i morgon blir det aldrig av!


Sen har jag fått lite nya träningsidéer tills min 18år´s dag,

Har vart ganska lat med träningen typ 3 månader nu, det SUGER!!!! så ska börja köra igång hårt igen! Och snacka med en på gymmet så vi börjar gymma igen! Så man blir lite fit! :) Pallar inte o känna sig svag och ha dålig kondis! :P hahaha, trivs inte med det!

Nu ska jag sluta skriva en bok.

herrå
/Söder festarN^

kvällen på söder



foto: Iphone 2G

fotot taget med Iphone 2g. shit, kvällen...

Vakna 5, drog o bada med chris några timmar, hem o rökte vattenpipa med polare sen drog vi till apberget på "feting röjj.." Men det sög, träffa massa tyskar som va skit roliga som vi snacka med, utan dom hade vi inte gjort ngt... Sen var det en kille som va trevlig till en början, sen blev han mer o mer tuff o fråga om jag skulle visa va jag gick för o och jag kunde veva osv osv... men men

Sen välte jag o min polare lite bajjamajjor :$ hihihi! BUS!

pusspuss, ska sova <3
/bajs

RSS 2.0