det går bra nu

a



550D + 50 f/1.8  & bilden på tjejorna va med extern blixt & sändare!!!


WOOP WOOP... hej, förvirrad afrikan jocke här, ska äta annnannananas nu!

PEACE :$
/BT jocke

TISDAG

eg
550d + 18-55 f/4.5-5.5

 

Tisdag. Igår var jag med Malin och Anna. Vi skulle ha park krök och grill chill mm, men alla faila och vi tyckte antagligen, eller jag tyckte, att de va så trevligt så de behövdes inga fler för att förgylla kvällen mer än vad den redan var. :) Sen drog dom hen till 2 randomkillar, vettefan vrf.. men men, jag drog hem o slog på en film.

Mår bara sämre o sämre, känns som att jag får högre o högre feber desto fler dagar som går, så nu får jag ta de lungt (NOT) fest på torsdag, fredag & lördag.. Vettefan hur jag ska palla, men men! :/

Kul att jag har börjat få en del besökare nu här faktiskt, Men jag ska flytta bloggen till MyShowRoom faktiskt, tycker det verkar mer soft o chill pill o blogga där, Nyskapande sida, Blogg.se höll för 4 år sen, men nu finns de så jääävla många bloggar här så,

Idag hade jag tänk att fota en åkare ifrån motorcykel märket Aprilia, Men han ville fixa sin hojj så vi kommer köra det i morgon istället, I hammarby sjöstad faktiskt! Tror det kommer bli galet feta bilder då han är en av sveriges bästa stuntare! :)

Så ikväll blire bara hemma kväll, ska ladda ned några feta filmer och dra till dagslivs o köpa lite nice saker o cola!

Bara ringa om ni vill joina... för er som har mitt nummer!

 

Vi hoooors!

/Kebeb älskarN^


söndag. hata livet och allt där till







Alla bilder tagna med 550D + 18-44 f/2.5 eller 50 f/1.8
och min blixt & sändare!

Idag vaknade jag vid 5 på dagen... surt, hahaha! Käka middag vid 6/7 typ, sen drog jag och mötte John Baerkling och senare drog vi till Vasaparken o mötte Filip Kazakov, Arvid Saveby & marcus svensson, guppa lite o körde B.I.K.E i vasa, men vi sket i det sen då ingen orkade

Sen mötte jag Malin Emtoe o snacka lite, hon drar snart till Grekland 4 veckor sen 1 vecka i Helsingfors på något modelljobb.. Suger ju! Så vi ska dra någon typ av middag i morgon eller liknande.

Sen drog vi till Älvsjö BMX bana o körde, träffa lite skoent folk där, som vi senare drog med till björns trädgård o guppa, sen drog jag hem vid halv 12 typ!

nu ska jag kolla på film o dricka mjölk!!!!! :)

peace!
/Kvitto mottagaren

GLAD MIDSOMMAR!

Glad midsommar ifrån herr berge!!!!!

Ska dra mig ur sängen nu, duscha och fixa frippen! Dra på mig piké tror jag det blir ikväll, orkar inte skjorta! Men men! :) Kanske lägger upp outfit bild, vi får se! haha,

Snart kommer fille hit så ska nog vi ta och börja lite smått inför kvällen! :) Nu drar jag min feta lista som får en bigg som faen!


HÄÄÄÄÄÄÄÄR ÄR DEN

Vi hörs! Ta´t lungt ikväll!

550D + 17-55 f/2.5


En liten UE bild, Så ser det ut under ST eriksplan! Kan ni tänka er?

GÅRDAGEN ALLA FISKAR OCH HERRAR


sdf

sdf
egg







Alla bilder är tagna med min 550D + 50 f/1.8 + min blixt!


En bild säger mer än 1000 ord sägs det, och det är ju en del bilder så orkar inte skriva massa ord!!! :)


Se och njut!!!!
/JOCKÄ

Är det du som är kew?

wsdf
550D + 50 f/1.8 + blixt o sändare


Idag, somnade vid 6, vakna 2, cykla luncha o massa med min bror ante ifrån södertälje. Sen ringde massa o tjata mig till björnsan, så drog dit sen mötte upp alla killarNA^ sen drog jag med några o fota, bla KEW o JOHN Som jag skulle fota under en längre tid som jag lovat, men blev inte så mycket, får fota dom mer sen! :)


Vi chilla runt o så!
Om jag har tråkigt i morgon o inget att göra laddar jag upp massvis med bilder i morgon!

PEACE UT
/KEBAB ETARN^

FIXED

sfd
canon 550d + 50 f / 1.8

En bild på mitt senaste bygge som jag slängde ihop igår! :) Ska måla vevparti o drev idag :) Sen byta pedaler,
Sen ska jag kasta ihop min andra fixie och en mtb sen bygga ihop min dirt/park hojj :) Så blir inget gym idag tror jag, får se! Ha det awesome och glömm inte att gå in på skrapans sida på FB

Steg 1 HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR
Sen när ni gillat skrapans hemsida klickar ni ned den lika snabbt som den kom upp,

Steg 2 HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR
Sen går ni in på steg 2 och gillar min bild! Tack tack!

Peace
/Tunnel rivaren

jadu

Fråga:Va gillar du för tjejer?

Fick en liten fråga igår/inatt, Och ja, den lyder som ni ser ovanför.

haha, Vart ska jag börja...

Min tjejsmak antar jag är ganska mainstream! Kan väl börja ytligt,
Hon ska va runt 170 lång, blont hår, bra kropp, bra läppar och snygga ben!
Något som är sjukt viktigt är tänderna, Klarar inte av plockepinn tänder :)
Sen inte plankor, det går inte hem hos herr berge.

Men sen måste tjejen ha bra kontakt med sin familj, och vill gärna kunna sitta o snacka lika mycket med henne som med hennes föräldrar! Tycker det är hur mysigt och viktigt som helst!
Sen bra humor, utan skratt kan jag fan inte falla för någon! haha, Måste finnas humor, eller kanske ingen humor alls precis som mig! sen måste tjejen bry sig, kanske säga att man inte ska festa varje helg, eller varje dag, Det är hur gulligt som helst, (Bögigt nog!)
och sen en bra klädstil, Tycker new england stil är skit snyggt på tjejer såhär under sommaren! :)


Hoppas du som ställde frågan nöjer dig med den beskrivningen, Självklart kan undantag göras, man kan ju inte bestämma över sina känsslor och bestämma vem man ska börja gilla och inte gilla!





KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!!!! Gilla bilden och kommentera gärna!!!!

/Fiskarnas fiskare! Joacim fisk Berge!

TÄVLING!


nikon D40!

 

 

Hej hej! Det är med den här bilden jag tävlar i en tävlin för ett köpcenter i centrala sthlm om priser för 20,000:-! Så i morgon under dagen kommer jag att lägga upp en länk till FB sidan som ni ska gilla så att jag vinner! :) Och om ni gör det lovar jag bättre uppdatering!!!!! :)


Vi hörs i morgon och håll ögonen öppna!!! :D

 

/JOCKE


DAGENS


550d + 50 f/1.8 + Canon 430EX II

En bild jag vart grymt nöjd med!

En bild på Alec Eklöf ifrån Djursholm! Som jag tror kör för Poc och Scott U.S.A och Crankbrothers!

Idag vakna jag vid 1 typ, ladda batterierna, käka lite och drog till skogås bikepark! Fota lite, Blev helt ok bilder, kollat igenom dom snabbt! Sen va vi lite i Björns Trädgård o guppa lite! Och det är där ifrån dagens bild är tagen! :)

Ska lägga in loggor o sånt senare! Men nu ska jag tvätta cykeln och troligtvis skicka iväg min gaffel till en kille som ville köpa den! :) Så jag kan köpa lite kamera saker osv! :)

Hare awesome
/Fläsk haren

kan ni tänka er

dgfg
Canon eos 400D + 70-200 f/4.5-5.5


En bild på frida och kassandras hund! Tyckte bilden va schöön faktiskt! Har vart på gymmet nu, Skönt som fan! Tror jag ska köra dubbelpass idag faktiskt. Men får se! Har 2 svenska uppsatser att skriva. Sen uppgift om Public service och sen ett matteprov i morgon på avslutningen! Tajt... :/ Men sen är man klar! UNDERBART!

Sen ska jag kanske boka någon slumpartad resa med polare eller börja planera sommaren till 100 nu! Tror det blir en sväng till gotland sen snackades det om roadtrip till tyskland o cykla! Och smälla ihop en fet edit! :)

Men nu måste jag fortsätta plugga!!
PEACE :D
/Kebab käkarN^

KVÄLL

sfd550d + 50 f/1.8

Nu är klockan halv 2. Ledig i morgon! Pluggat massa ikväll!

Idag va jag i skolan, Drog hem för inga va där så aa.. Sen luncha jag med 3 kompisar! :) Och fixa lite shiet, sen mötte jag Malin vid 4 o drog o fixa lite saker o snacka om massa skit! Jävligt skönt att ba snacka om massa shiet o så! :) aa du vet! Sen drog ja hem, käka kött o så sen börja ja plugga.. eller nej! Spela tetris i typ 2 timmar! :/ Fan Facebook förstör mitt liv! Men i morgon ska jag upp 10. Sen ta lite snabbt käk sen springa till gymmet o köra stenhårt! Sen springa hem! Sen börja med plugget så allt är klart och kolla igenom matteprovet jag har på fredag!

Ha det super!
/Bäver Jocke!

DAGEN

sv
canon eos 550d + 50 f/1.8

Dagen idag i sin korthet. Jag Mötte upp mewwan och drog till tekniska för att spela brännbolletnenene med 1an o 2an! I media! Kul, Varmt, lök, Soligt! = BRUN!
Pallar inte va blek längre! Sen kom vi sist våran klass Älvan.

Drog till kungsholmen o luncha med magnus på en pizza / pasta resturang som jag är stammis hos! Sen drog han sen messade jag lite med Malin, så mötte upp henne o solade o snacka massa skit, Sen gick vi runt o så! Sen drog jag hem och hon hem, tror jag.

nu sitter jag hemma och ni lär ju inte läsa den här texten utan kolla på bilden eftersom att jag antagligen länkat min blogg till er i all desperation för att ni ska läsa och för att jag inte har något att göra!

Nej men bilderna är ifrån idag! Tycker dom va sköna!
hare bra!
/Parksittarn!

hihi

fsd

550d + 50 f/1.8

 

En bild på mig o en liten hund, Pontus Alm fom fotade den!

 

Vi fick för oss när vi gick till en liten tillställning i hagaparken att vi skulle ta kort med alla hundar som gick förbi! Och just den hunden ville inte gå för han tyckte tydligen att de va kul att bli fotograferad sa ägaren!

Men vi fick ca 5 bilder på olika hundar o så!

/Hund killen

dagen

fwefw550d + Vivitar 28 f/2.5

Ny simpel klocka ifrån något italienskt klock märke, som tydligen ska va skitbra!
Ganska skönt att ha en klocka ingen annan har, Förutom mina 2 bröderS!


Nyss käkat lite sallad med kyckling! :D

550d + 50 f/2.5

Cesarsallad, en brutal än! Så jävla mycket shiet! :D

Nu ska jag dra o sola med min fina vän Susanne! Sen kanske vi ska dra en glass eller något! Sen ikväll kanske jag ska träffa Malin som kommer hem ifrån gotland! Lite beroende på när hon är hemma!

Sen ska jag bygga ihop min cykel och min broders fixie! Får se hur det går! :D

PEACE! / J

kvälls bloggning

sdff
550D + 50 f /1.8

Ja, ego bild.. ingen text pallar inte skriva! har mycket att göra i morgon, fika o sola, Sen gymma sen plugga och kanske fixa bilderna!

Nu ska ja kolla sunes sommar o snacka lite med rabarbern!


Simma lungt
/Jocke

VasaParken 23:00

sdf
dfgf
Canon 550D + 50 f/1.8

Slutartid 250, bländare 14.

Lite av bilderna ifrån igår!
Nu ska jag fixa designen!
PEACE!

erger

kommer ta bort det här sen! :D


JA! Har haft mycket att göra o shieeet! Sova o så! Klippt en film idag, sen fotat med boysen när dom hojja! Fota på arren! :D

Sen har lite andra bilder att visa o lite gott! Sen har jag gjort en ny header som kommer laddas under kvällen/Morgonen om jag hinner,

För har typ 8 skoluppgifter kvar att göra!

:/

RSS 2.0